Bitcoin pris kranar $ 9100 support: uptrend nästa?

Bitcoin-priset steg över $ 9360-nivån den 20 juni. Crypto-analytiker på TradingView tror att BTC-priset kommer att se uppåt snart.

Bitcoin: fallande parallell kanal?

Rajeev Kumar är en TradingView-analytiker som tror att BTC-priset kommer att se uppåt snart.

Analytikern har dragit en fallande parallell kanal där BTC verkar handla sedan 16 juni. Kumar ritade detta mönster i timpriset för BTCUSD-paret.

Krypto-analytikern tror att cryptocurrency kommer att se en trend om BTC-priset bryter över denna kanal. Analytiker uppgav också att BTC befinner sig i en köpzon just nu, och om BTC bryter över den övre gränsen kommer det att bli hausseartat.

Bitcoin: vad är nästa?

Bull Rider är en annan TradingView-analytiker som tror att BTCUSD-paret kommer att se en trend framöver.

Analytikern diskuterade att BTC upplevde en hausseartad raket som berörde $ 10500-nivån, varefter den omedelbart korrigerade $ 9100-märket. Analytikern föreslog att detta drag är baisse, vilket kallas det falska breakout-tecknet. Detta beror på att tjurarna inte lyckades hålla BTC-priset uppe, och Bitcoin Trader har bara sett en variation på några hundra dollar åt gången.

Cryptocurrency berörde $ 9100-stödet den 19 juni, som fungerade som stödet under de senaste tio dagarna. Ett hausseartat ljus kan observeras med en stark öppningsvik, och om vi ser det dagliga diagrammet ovan är detta mönster det fallande tre ljusstake-mönstret. Mönstret som beskrivs av analytikern är ett hausseartat mönster, varför analytikern tror att BTC kommer att se en ökning mot $ 9450 till $ 9750. Först förväntas ett test på $ 9450, och om det går sönder förväntas BTC-priset testa $ 9750.