Kraken-brugere kræver tilbagebetaling på grund af likvidationer med flash-crash

Marginhandlere på Kraken er rasende efter, at et flash-crash udløste engros-likvidationer, mens børsen var utilgængelig for brugerne.

Kraken-brugere kræver kompensation efter voldelige flashnedbrud lokaliseret til børsen resulterede i, at gearede handler blev afviklet midt i de skarpe tilbagetrækninger registreret på kryptomarkederne den 22. februar

22. februar oplevede det største enkeltlys hver dag i historien om både Bitcoin ( BTC ) og Ether ( ETH ) efter lineær værdi, hvor BTC faldt omkring $ 9.500 fra $ 57.500, mens ETH styrtede af $ 400 fra $ 1.940 inden for 24 timer på Coinbase .

Det ser imidlertid ud til, at en kombination af svag købsstøtte og kaskadeafviklinger resulterede i særligt store tab på Kraken – med BTC faldende 22% til mindre end $ 45.000, mens ETH faldt 64% for at finde support på kun $ 700.

Den offentlige reaktion på subreddit r / Krakensupport har set mange handlende udtrykke deres frustrationer. Nogle handlende truer endda med at organisere sagsanlæg mod børsen, hvor Reddit-bruger u / dtk6802 hævder at have mistet størstedelen af ​​deres livsbesparelser midt i flash-crash:

”Jeg mistede det meste af mine livsbesparelser og har ikke modtaget svar fra et menneske. Jeg ville tro, de ville refundere, ellers ville de miste alle deres kunder. Jeg er syg i maven, men vil tilslutte mig retssagen med masser af bevis (skærmbilleder), hvis jeg ikke får pengene tilbage. ”

Imidlertid synes nedfaldet for nogle at have strakt sig ud over tab og i gæld, hvor Reddit-bruger u / GoEers304 hævder, at deres saldo indikerer, at de nu skylder Kraken penge som et resultat af flash-crash

”På en eller anden måde skylder jeg dem nu 120 dollars. Hvordan går en konto negativt? Jeg havde masser af margen til at dække alle de andre platformdråber, men hvem kan dække et falsk fald på 90 procent? ” de sagde.

På trods af opfordringer til kompensation for flash-nedbrud fra Krakens brugere antyder kommentarer på sociale medier, at børsen ikke refunderer handlende for deres tab.

For at beskytte mod engros likvidationer i tilfælde af pludselige og lokaliserede flash-crash, har mange kryptoderivatplatforme længe brugt en indekspris til at bestemme marginopkald.

Mens andre platforme på samme måde led skarpe flashnedbrud, hvor især Ether faldt på Nexo, har handelsplatformen på Twitter angivet, at de vil refundere brugerne for tab, der er påført under nedturen:

Likvidationer har ikke været sjældne i den nylige kryptoprisvolatilitet. Den 15. februar forårsagede et fald på ca. 11% i prisen på Ether $ 1,89 milliarder dollars af likvidationer på tværs af de bredere kryptomarkeder. Størstedelen af ​​likvidationerne fandt sted på Binance, hvor ether på 336 millioner dollars og 55 millioner dollars i BTC blev udslettet fra brugernes saldi.